MENU

Δυναμική, Αξιόπιστη και Πολυδιάστατη! Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που διακρίνουν την Technol καθώς είμαστε μια επιχείρηση αμιγώς Ελληνική, με οικογενειακή μάλιστα μετοχική σύνθεση και αφετηρία το έτος 1976 απ’ όπου και ξεκινήσαμε να δραστηριοποιούμαστε με ιδρυτή τον αείμνηστο ΘΕΟΔΩΡΟ Γ.ΤΣΙΟΥΓΚΟ. Ερχόμενοι στο σήμερα η διοίκηση έχει πλέον περάσει στην δεύτερη γενιά.

Το μότο μας «Ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε επίπεδο» προσδίδει κύρος αδιαμφισβήτητα για τις αξίες μας και την στρατηγική που εφαρμόζουμε στο να προσφέρουμε με συνέπεια και αξιοπιστία προϊόντα και υπηρεσίες κάθετης αλλά και οριζόντιας μετακίνησης δίνοντας πιστοποιημένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη.

Επιπλέον, η επιτυχημένη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια με τους πιο καταξιωμένους και επώνυμους κατασκευαστικούς οίκους μηχανισμών ανελκυστήρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον τομέα των πωλήσεων. Κρατήσαμε ακέραιες τις επιλογές μας αποκτώντας άριστη τεχνική κατάρτιση παρακολουθώντας αδιάκοπτα τις οποιεσδήποτε τεχνολογικές εξελίξεις. Ο στόχος επετεύχθη, εκτός από τις πολυκατοικίες και ιδιωτικές κατοικίες άρχισαν πλέον να μας εμπιστεύονται μεγάλες εταιρείες πολλαπλών απαιτήσεων, δημόσιοι οργανισμοί, ξενοδοχειακές μονάδες εντός και εκτός Αθηνών, πολυχώροι εκδηλώσεων, τηλεοπτικές παραγωγές, γυμναστήρια, φαρμακοβιομηχανίες κ.α.

Αρωγός στην αύξηση του κύκλου εργασιών μας από το έτος 2012 και μετά ήταν η δημιουργία του ενιαίου συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρότυπα πιστοποιήσεων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτουμε και με δέσμευση αναβάθμισης επι του συνόλου όπως είναι η συνεχής ενημέρωση της βάσης δεδομένων, η διενέργεια σε τακτά χρονικά διαστήματα αυστηρών ελέγχων περί υλοποίησης των στόχων, η συστηματική εκπαίδευση του προσωπικού στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα σεμιναρίων, η ανανέωση του εξοπλισμού των τεχνικών συνεργείων κ.λ.π.

Ένα σημαντικό ποσοστό των οικονομικών μας πόρων διατίθεται ετησίως σε επενδύσεις για την βελτίωση της βιωσιμότητας της επιχείρησης. Με το βλέμμα πάντα στραμμένο σε νέες ιδέες και αυτοματοποιημένες λύσεις βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Το έτος 2018 η Technol διευρύνει τους ορίζοντες της και μετεγκαθίσταται σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις επιφάνειας 300τμ2 στην περιοχή του Γέρακα Αττικής, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και έναν υπέροχο εκθεσιακό χώρο με πλήρη γκάμα προϊόντων και σχεδίων. Τώρα ο πελάτης έκτος του ότι έχει ολοκληρωμένη εικόνα για αυτό που πρόκειται να αγοράσει, μπορεί και να το δοκιμάσει!

Το έτος 2019 ανανεώσαμε όλο τον στόλο των επαγγελματικών οχημάτων μας δίνοντας βαρύτητα στις «πράσινες» μετακινήσεις του προσωπικού και των εμπορευμάτων μας. Τα νέα οχήματα πλέον είναι τεχνολογίας Euro 6 και φιλικά προς το περιβάλλον καθώς χρησιμοποιούν για καύσιμο τους φυσικό αέριο (CNG).

Το αποκαλέσαμε «το μεγάλο στοίχημα» το έτος 2020! Ήρθε για να αλλάξει τα πάντα στην ζωή όλων των ανθρώπων παγκοσμίως. Το όνομα αυτού Covid-19 και πρόκειται για την μεγαλύτερη πανδημία σε κρούσματα και θανάτους. Από την πρώτη στιγμή και έκτοτε, με συνοπτικές διαδικασίες, λάβαμε όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής, φροντίζουμε συνεχώς να ενημερώνουμε το προσωπικό σχετικά για την εξέλιξη της κατάστασης, απολυμαίνουμε συστηματικά όλους τους χώρους και τις κτιριακές εγκαταστάσεις που εργαζόμαστε, και συντονίζουμε τα ραντεβού μας κατόπιν υποδείξεων του τεχνικού ασφαλείας κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός.

Η συλλογική προσπάθεια του ανθρώπινου δυναμικού που επιτελεί καθημερινά καθήκον υψίστης σημασίας έχει μόνο θετικά αποτελέσματα. Με όραμα εξέλιξης και ανταγωνιστικότητας, βελτίωση της ασφάλειας και αξιοπιστίας, σεβασμό και προτεραιότητα στις ανάγκες του πελάτη, θα συνεχίσουμε να κάνουμε με επιτυχία την κάθετη μετακίνηση σας ακόμα πιο ευχάριστη! Είναι αυτό που ξέρουμε και κάνουμε καλύτερα από τους άλλους.

Το όραμα μας

Όραμα της TECHNOL είναι η διασφάλιση της ανάπτυξης της εταιρίας και η διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην αγορά, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη.